Medlemsaktiviteter

För dig som vill hjälpa till finns många spännande uppgifter. Styrelse-arbetet är naturligt- vis viktigt, men man behöver inte alls sitta med där för att kunna göra en väsentlig insats.
Flera medlemmar har under våren 2016 generöst medverkat till att kalka och tjära bo- ningshuset, bytt ut fönster, etc. Vi hoppas kunna reparera verandan hjälpligt och trädgår- den behöver allt stöd den kan få.
Så har även skett under våren 2017 då medlemmar hjälp till med utemiljön.

Om du är intresserad av att ibland ställa upp som guide, sköta affären eller vill vara kursledare,kan du höra av dig till Karin Blomqvist eller Gertrud Sahlin, så ska vi ordna en introduktion.
MEDLEMSKVÄLLAR I
OTHINSLUNDA HEMBYGDSFÖRENING
.
Kvällsöppet för medlemmar första onsdagen i månaden.

Medlemsmötet den tredje oktober är inställt på grund av annan verksamhet i styrelsen.
Således nästa möte den 7:e november.
Alla på Hembygdsgården mellan 19.00-21.00.
Vi har inget riktigt program utan det är fritt att själv bestämma. Vill jag hjälpa till med något? Vill jag bara kolla hur ombyggnaden går? Sätta en borste, kolla utställningen, eller helt enkelt bara träffas och prata. Vi bjuder som vanligt på kaffe och kaka.

VÄLKOMNA

Othinslunda Hembygdsförening